Waltz in Venice

Let´s make it believe

Those words will come true

Maybe the ocean fold them

Maybe dreams could blind us

Those words around a waltz in Venice

Mixing kisses and stars around our lips

***

Revisão do Prof. Roberto Carlos Bastos da Paixão

taniameneses
Enviado por taniameneses em 30/03/2012
Reeditado em 31/03/2012
Código do texto: T3583855
Classificação de conteúdo: seguro