ELAÇÃO
Odorífero odor
Que descolora toda cor
Que desdobra as horas
Que desqualifica as sobras
Que desmantela as sequelas
Que demarca as bagatelas
Que desprende as dobradiças da janela
Que destila as chagas
Que decifra as maculas
E que destoa num átimo de segundo
O “meu mundo”.