Um mundo aos teus pés
Está escrito em galego, mas creio que se entende
Um mundo aos teus pés
Correm pólas tuas mans
aguas vindas das ribeiras
que deseñan formas tuas
así na maciez dos dedos,
Dibuxados tés os anseios
de ti, as formas tan nuas
que mais parecen de vidrio
os ollos que che dibuxam
que, diriache, que ti es arte
un mundo que che busca.
nas cores que nas aguas
teu reflexo se debruza