LOBA TE CAÇO

Loba tua boca salobra

Loba tua lua louca

Loba teu sangue fervilha

Loba teus dentes desfia

Loba de armadilhas roucas

Loba de intensa pegada encantada

Loba de imensa e tensa selvageria

Loba que adentra por dentro de densa floresta

Loba devorando meus instintos e restos de roupas

Loba de cio ardente de êxtase denso

Loba que cresta a gente por dentro

Loba de colo languido sedento e quente

Quem pode saber se és loba

Se assim presa no leito dormindo

O faminto fui eu.