Existo
Existo logo penso.
Penso que existo, logo finjo.
Existindo vou pensando, e desisto.
Pensando no que penso, existo cada vez menos
Por existir, vezes mais, menos insisto.
Existir por existir, penso, e acabo aprendendo;
Que deixando de pensar, existo do meu jeito.