Voe!

Abra suas asas e voe.

Voe alto, voe longe, voe sempre.

Ganhe o céu, abrace o mundo,

e em um segundo encontre a rota de saída.

Voe além, voe aquém, voe acima,

voe, amor inútil,

pra bem longe da minha vida.