Poema

Poema

Poema da vida,

Poema da sorte,

Poema da luz,

Poema da viagem

Poema que seduz...

Poema da sabedoria,

Poema da morte...

Poema do renascimento

Poema teimoso,

Poema ao luar,

Poema ao sol,

Poema de querer amar...

Poema caprichoso,

Poema da saudade,

Poema do nascimento,

Poema da felicidade...

Poema da alegria,

Poema da tristeza,

Poema da alegoria...

Poema da aspereza...

Poema enfadonho,

Poema renitente,

Poema do sonho...

Poema da noite enluarada,

Poema da manha

ensolarada...

Poema! Viva o dia feliz,

Poema! afaste de todos

a tristeza...

Poema que voa como a

perdiz...

Poema de muita sutileza...

Poema! Viva o poema,

Poesia...poema

Manoel Vitório

...

Manoel Vitorio
Enviado por Manoel Vitorio em 30/10/2006
Código do texto: T277669