I don't smoke!
I don't smoke
I already said I don't smoke
Shit! I don't smoke!
Stop tormenting me!
Stop me offer fetishes
and forms of pleasure!
I don't want!
I want only poetry
to live forever as I am ...
I want to be myself, but
Already said ... I do not smoke!