The cry / Lamento

I confuse your prayers

with the pain surrounding

my being.

No tears

in the eyes of darkness.

Only rawness

of an empty heart.

Eu confundo suas preces

com as dores que circundam

o meu ser.

Não há lágrimas

nos olhos da escuridão.

Apenas a crueza

de um coração vazio.