Nobel da Paz?
Nobel da Paz??????????????????
cade a pazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
pazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
onde esta voce?
esta tomando
banho de cal?
Nobel da Paz?
quem e esta PAZ?
paz
pazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
pazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
pppppppppppppaaaaaaaaaaaaaaaaaaazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
acho que ela não ouviu.