Faltas
Faltam-me as palavras
Falta-me o sentimento
Falta-me o acalanto
Falta-me o aconchego
Para calar meu pranto.
Faltam-me carícias
Faltam-me abraços
Falta-me o desapego
Falta-me a coragem
Sobra-me o desassossego
Falta-me o rosto amado
Falta-me a voz ao ouvido
Falta-me o calor mudo.
Faltando-me a ti
Falta-me tudo.