JOSIANE AND THEIR GREAT CHARMS
JOSIANE AND THEIR GREAT CHARMS
Josiane excels flower, white rose, full of beauty
My astrological flower box, moon simbológica
Josiane sky of the stars, moonlight of the prosperous madrigals
My Josiane dear muse, to that woman well arrival
That passionate poet's Josiane companion, however forever having conquered
Bewitching Josiane of ethereal seas, oceans are emerged your purities
Josiane lilac rosy spring, nubente to Be, Angelical Being
Josiane such autumn arpoador, but also vital lira
Josiane poetry that without-equal marks this very poor one to live!
JOSIANE E SEUS GRANDES ENCANTOS
Josiane prima flor, rosa alva, cheia de beleza
Minha jardineira astrológica, lua simbológica
Josiane céu das estrelas, luar dos prósperos madrigais
Josiane minha musa querida, àquela mulher bem vinda
Josiane companheira desse poeta apaixonado, porém para sempre conquistado
Josiane feiticeira de etéreos mares, oceanos se emergem as tuas purezas
Josiane lilás rósea primavera, nubente Ser, Ente Angelical
Josiane tal outono arpoador, mas também lira vital
Josiane poesia que sem-igual marca este paupérrimo