I have just way you're
Eu mudei
Você mudou
Nós mudamos
Deixamos que a rotina
Nos engolisse
Levou-nos ao caos
Ao abismo
Ao nada
O amor transformou
Em desamor
I look at my face ...I learned a great lesson…I like myself as I’m
Im what I’m
It’s all..I’m sure…