Umbilical
Estátua ebúrnea
Aromas da tez
Coração áureo
Ósculo onírico
Momento efêmero
Atitude angelical
Vida monacal
Dias hibernais
Vocábulo ígneo
Certeza magistral
Bramido lupino
Sentido pétreo
Vertente residual
Tristeza vítrea
Paixão estival
Amor trágico.
HERR DOKTOR