ask
ask a meeting
ask to go out
ask a lift
ask to have fun
ask to come closer
ask a smile
ask a hug
ask for apologies
ask to touch
ask to go for a walk
ask affection
ask for help
ask to have a romantic dinner
ask a drink
ask to go on a booze
ask to go on a date
ask to provoke
ask for attention
ask for sex
ask them everything,
but a KISS has never been asked ...