ZEN
Estou zeeennn...
sem ningueeemmm...
o pensamento
vai e veeemmm...
quero algueeemmm,
você tambeeemmm?
Então veeemmm
que teeemmm,
me entreteeemmm,
me manteeemmm
refeeemmm
do teu vaiveeemmm,
meu doce beeemmm...
Veeemmm
ficar zeeemmm
com queeemmm
te quer beeemmm...