fot. do aut.
PALAVRAS CRUZADAS
Valdir Rangel
Canção
Coração
Poema
Poesia
Amor
Dor
Que
Em
Mim
Domina
C a n ç a O
o
r
A
P o e m A
o
e
s
i
A m o R
D
Q u E
E m M
i
D o m
í
n
A
&&&& *****
#MEMO RIAL.
RECAN
TISTA
#EU
A p O I O