Coração
Coração
Nem enorme nem pequeno
- Uniforme!
Nem pulsante nem parado
- Enamorado!
Nem batimento nem calado
- Sentimento!
Nem esquerdo nem direito
- Perfeito!
Nem ofegante nem suspirante
- Amante!
Nem aorta nem artéria
- Matéria!
Nem senil nem infantil
- Juvenil!
Nem anômalo nem venal
- Normal!
Nem sagrado nem profano
- Humano!
Teu corpo é um poema