No Filters.

Take me a picture...

In your bed.

Take a camera...

With your touches.

You're so good...

With you hands.

Throw out your flashes...

Over my body.

Turn on the light...

Of my desires.

No any filters...

This is sureal.

The window is open...

Like my entire soul.

Take one shot

Another one.

If you get tired...

Please rest in me.

Let my whole body...

Drain a lot water.

Dive deeplly the pictures...

That you took at me.

I don't see myself...

As you see me.

Then gimme a good picture...

Be unforgettable...

To me.

El Moura
Enviado por El Moura em 23/02/2020
Reeditado em 23/02/2020
Código do texto: T6872778
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2020. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.