Suores
.:.
Suores
Tu me dás
tua vulva túmida?
Tu me dás
tua saia úmida?
Túmidas e úmidas,
tuas partes...
Tu me dás?
Nijair Araújo Pinto
Crato, 8 de agosto de 2017.
20h09min
.:.
.:.
Suores
Tu me dás
tua vulva túmida?
Tu me dás
tua saia úmida?
Túmida e úmida,
tua parte íntima...
Tu ma dás?
Nijair Araújo Pinto
Crato, 8 de agosto de 2017.
20h31min
.:.