v̷o̷o̷ r̷a̷s̷o̷!

M̷i̷n̷h̷a̷s̷ a̷s̷a̷s̷ l̷e̷v̷a̷n̷t̷a̷m̷ v̷o̷o̷.

E̷l̷a̷s̷ m̷e̷ l̷e̷v̷a̷m̷ m̷u̷i̷t̷o̷ a̷l̷é̷m̷ d̷o̷ e̷s̷p̷o̷r̷á̷d̷i̷c̷o̷.

P̷o̷r̷q̷u̷e̷ e̷u̷ m̷e̷r̷e̷ç̷o̷ m̷a̷i̷s̷ q̷u̷e̷ u̷m̷ v̷o̷o̷ r̷a̷s̷o̷.

E̷m̷ a̷l̷g̷u̷m̷a̷ e̷s̷t̷r̷e̷l̷a̷ c̷h̷a̷m̷a̷d̷a̷ e̷s̷p̷e̷r̷a̷n̷ç̷a̷! (...)

___ P̷o̷e̷t̷i̷s̷a̷: R̷a̷q̷u̷e̷l̷ S̷i̷l̷v̷a̷ - (R̷S̷).

D̷i̷r̷e̷i̷t̷o̷s̷ A̷u̷t̷o̷r̷a̷i̷s̷ R̷e̷s̷e̷r̷v̷a̷d̷o̷s̷®️ ✍️📖✍️

P̷o̷s̷t̷a̷g̷e̷m̷ o̷f̷i̷c̷i̷a̷l̷ - 2̷6̷/0̷9̷/2̷0̷2̷1̷

🇧🇷 - S̷ã̷o̷ P̷a̷u̷l̷o̷ / B̷r̷a̷s̷i̷l̷.