MUTATIS MUTANDIS
Fiz da tristeza
saudade
Da lágrima fiz
alegria
O silêncio fez
a música
O sol fez
luz do dia
E da pedra nasceu a flor,
da flor nasceu a poesia!
© Fernando Tanajura
* * * * * * * * * * * * * * * * * * *
MUTATIS MUTANDIS
Hizo de la tristesa
anhelo
De la lágrima hizo
alegria
El silencio hecho
musica
El sol hecho
luz de el dia
Y de la piedra nasció la flor
De la flor nasció la poesía!
© Fernando Tanajura