TRASCENDÊNCIA . 3 / TRANSCENDENCE .3
ÁGUA É ÁGUA
SEM ÁGUA A VIDA ESCAPA
E ÁGUA BUSCA SAÍDAS
ACUMULADA TRANSBORDA:
ALAGA SUFOCA MATA
PARADA VIRA DOENÇA
QUE ADOECE O MUNDO
SE MORRE
MATA DE SEDE
E SECA
SOU ÁGUA VIVA
ÁGUA D(Á) VIDA
ÁGUA VIVA
SE DE MIM
ME ESQUEÇO
*****
WATER IS WATER
WITH NO WATER LIFE ESCAPES
AND WATER SEEKS EXITS
ACCUMULATED IT OVERFLOWS
IT FLOODS SUFFOCATES KILLS
STAGNATED IT BECOMES ILLNESS
WHICH MAKES THE WORLD SICK
IF IT DIES
IT KILLS WITH THIRST
AND IT DRIES UP
I´M LIVING WATER
WATER OF LIFE
(IT GIVES LIFE)
I´M LIVING WATER
IF I FORGET
ABOUT MYSELF