Memoryas de mi ayer...
Al Dio alto
Mis memoryas...
Ken yama esta lengua?
Uzo i eskrivo djudeo-espanyol,
Porke bivo la bendision de mis abuelos,
Por la lengua ke mis parientes usavam entre eyos.
Memoryas de oy i ayer.
Al Dio alto mis ojos miro, tefilot.
Entende i oye lo ke avlamos.
Muestra intimita, oye.
Oye oy.
Intimita, ayer,
Muestras memoryas, oy.
Guardar i Rekordar,
Mi Akodro de mis Rekodros,
Al Dio alto mis ojos, tefila.
Porke bivo la bendision de mis abuelos
Viaje de mis memoryas,
Famiya ke yamava por esta lengua,
Ijos e ijas de Torah i memoryas de aya, Israel,
Sivda de mis akodros,
Kon toda mi alma, akodro,
Oye oy, muestra Havdala,
Al Dio alto, akodro,
Al Dio, akodro,
Alto, akodro,
Dio ke es oy i ayer.
Oye oy.
Memoryas de oy i ayer al Dio alto.
Oye, lengua,
Oy, akodros,
Ayer, famiya ke yama esta lengua,
Oye, yo,
Rekodros de mi sefarad,
Memoryas de mi ayer...