I Miss You não é Saudades

"Oh my sweet, sweet love

are you tired of me?

I've been waiting for something or someone

to show me the world

Oh my dear, are you really full of fear?

Can I hold your hand and take you again tonight

one more time?

Oh, oh, but I just don't know were i'm going today

I'm afraid

I just don't know if I'm going to die with my steps

And I don't know what else I could say for you to stay

I can kill myself today

I'm sorry my love

If I couldn't touch you for a while

When I'm back in your arms

Then

We will know our place in the stars"

-Marcelo, um grande amigo de minha época da faculdade

Sinto sua falta mas perdi totalmente o contato com você.

Posto essa música escrita numa página de meu caderno na esperança

de que um dia você veja. Te desejo o mundo.

Marcelo (Marcelinho)
Enviado por MIHELL em 05/03/2021
Código do texto: T7198888
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2021. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.