CHILDREN OF PALESTINE

I was just a little child

They called me a terrorist

And took my life away

Occupied but ours

Historic Palestine

All covered in gray

They killed my parents

Destroyed my home

Turned us into stray

I lost my toys

My little friends

No longer can play

I lost my dreams

My existence

Wish I could stay

Just an innocent child

Starving to death

Every night and day

Their army… they killed me

They took my life away

Jéssica Flores
Enviado por Jéssica Flores em 06/02/2024
Código do texto: T7993587
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2024. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.