Que Deus tambem os bendiga
Hoje e día dos mortos
más tambem día dos vivos
Com saudade recordamos
Dos nossos entequeridos
Os amigos que partirám
Nunca serao esquecidos
Más también nao esquecamos
Que como em outros días
Hoje tambem ha pessoas
Que celebran o seu día
Aos que descansam en paz
Sejam por Deus recibidos
E aos que hoje cumprem anos
Que Deus tambem os bendiga
Com paz e felicidade
E muitos anos de vida!!!