Um Hexa
Queria um hexa!
Um hexa na educação
Um hexa na saúde
Um hexa no trem e no metro
Um hexa para cada trabalhador.
Queria um hexa!
Um hexa para um país melhor
Um hexa sem bandido
Um hexa sem político corrupto
Um hexa para um povo cheio de amor.
Queria um hexa!
Um hexa sem fome
Um hexa sem violência
Um hexa com segurança
Um hexa com mais tolerância
Queria um hexa!
Um hexa de solidariedade
Um hexa com mais humanidade
Um hexa com mais dignidade
Um hexa com mais igualdade
Hexa Brasil...
Hexa Brasil...
Poeta Sergio lords