Modern Coliseum

Salve amicis ex toto orbe terrarum

Hic me maledictum vocant poetae

Hodie novum coliseum est

Ibi sumus homines de praeteritis

Paulatim sensus nostros reprimuntur

Poetica est mera tabula rasa

Omnia verba impudens ducunt sexus

Musica etiam suam gratiam perdidit

Social networks sunt novi coliseums

et opiniones leonum feroces in venatione

Visum inducti imperatores

Ego autem intra arenam nunc

Hoc tempore leones possedi

gladius meus in lutum conjectus est

Gladius imperatorum iterum vicit

Et sunt decies centena millia vigilantium

In extremum spiritum Clamo

Te amo Karina mea amo

Infeliciter non beat monstra

Tu credis in hydra et non

Mille mihi vitae

Mille vitas gladiator fore

Vale amor