Somos o que Somos
Somos encontros
Pequenos esbarrões que
Nos fazem eclipsar ou nos fazem serenar
Somos histórias
Aquelas que nós contamos
E aquelas que deixamos de contar
Somos conexões
As pontes que nós ligamos
Os muros que construímos para separar
Somos marcas
As marcas que nos fizeram ao partir
E as marcas que nós deixamos ao sair
Somos momentos
Momentos desatentos
Somos aqueles instantes além do tempo.