Todo dia
Todo día e día de festa
De amor, de alegría
De sonhar, de sorrir e
De cantar pra espantar
A nostalgia
Todo día e día de acordar
Com um sorriso no rosto
E agradecer
Por mais um día de vida
Por estar bem,estar em paz
E por viver
Todo día é simplemente día
De a poeira sacudir
Abrir os olhos e ver
Que outro día ha de vir
Pois grandes sao as riquezas
De Deus ao amanhecer....
Todo día é día de ser e apenas
Acontecer.....
POESIA: Todo día
Poetisa: Thiesca de Oliveira