Lone
Nobody cares
My soul scares
You're all so far
Unlike this scar
Nobody is fair
Unlike the air
You're all so far
Just like a star
Nobody stares
These devilish eyes
No one will share
These evil lies
Nobody cares
My face scares
You're like the stars
My skin scars