Someone

I wish I had someone by my side

Someone to care about me

Someone who would kill this loneliness

Someone to love..

To confort me when I´m sad

To hug me when I feel alone

To love me when I can only hate myself

To make me want to live once again

Day by day I kept waiting

Just to be disappointed again

Everyday one step closer to my grave

Maybe I find him.. Or maybe is already too late..

Dusk
Enviado por Dusk em 18/02/2010
Reeditado em 18/02/2010
Código do texto: T2094442
Copyright © 2010. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.