I SUFFER, BUT WHY?
I SUFFER ETERNETY - BUT WHY MY GOD?
I LIVE IN ETERNAL AGONY - BUT WHY MY JESUS?
I MUST OF THE TRUES
FOR LIBERTY MY SOUL
I WRITE THIS POEM IN UNIVERSAL LANGUAGE - BUT WHY?
OF COURSE, MY DEAR - THE HUMAM RACE
DONT MUST THE WALLS
FOR BLIND US
THE SUFFER IS MUST
FOR A BEST EVOLUTION
WE ARE A KARMA CASTLE
AND OUR PAY WILL BE ETERNAL
SPIRITS IN MISERY AND DISGRACE
THINKIN IN GOD - FOR SAVE US
THE DEVIL IS THE MAN WHAT CREATED!
WE ARE DONT BADS
WE ARE INDECISIOUS
SEE THE LIGHT
SEE THE FUTURE
SEE THE NEW WORLD
WHAT WILL OPEN YOUR SPIRIT
FOR A MOUTAIN FROM HAPPINESS!!!!!