PALAVRAS BONITAS
Misericórdia/concórdia
Partilha/família
Longevidade/maturidade
Respeito/direito
Dignidade/felicidade
Levedura/ternura
Fraternidade/sinceridade
Juventude/saúde
Verdade/amizade
Esperança/confiança
Perdão/gratidão
Honestidade/liberdade
Igualdade/responsabilidade
Marluce/doce
Ohannah/Oleanna/Osannah
Amor/dor
Paz/pais
Fé/Javé
Justiça
Política
Progresso
Humildade
E as que nelas repousam a virtude e todos os sentimentos de nobreza!