๐ฎ๐๐๐๐๐๐๐๐๐๐!
๐น๐๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐๐
๐ฐ๐ ๐๐๐ฬง๐ ๐๐ ๐๐๐๐ฬ๐๐๐๐ ๐ ๐๐๐๐๐ ๐๐ ๐๐๐๐ฬง๐ฬ๐ ๐๐๐๐๐
๐ฐ ๐๐๐ ๐๐๐๐๐ ๐๐ ๐๐๐๐ฬ๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐๐
๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐ ๐๐
๐๐๐๐๐ ๐ ๐๐๐๐๐๐ ๐๐ ๐๐๐๐๐ฬ๐ ๐๐ ๐๐๐๐
๐พ๐๐๐๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐๐
๐ผ๐๐ ๐๐ ๐๐๐๐๐ ๐๐ ๐๐๐ ๐๐๐๐๐ฬง๐ฬ๐
๐๐๐ ๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐๐๐๐! (...)
___ ๐ป๐๐๐๐๐๐: ๐ฝ๐๐๐๐๐ ๐พ๐๐๐๐ - (๐ฝ๐พ).
๐ฏ๐๐๐๐๐๐๐ ๐ฌ๐๐๐๐๐๐๐ ๐ฝ๐๐๐๐๐๐๐๐๐ยฎ๏ธ โ๏ธ๐โ๏ธ
๐ป๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐ - ๐๐/๐๐/๐๐๐๐
๐ง๐ท - ๐พ๐ฬ๐ ๐ป๐๐๐๐ / ๐ญ๐๐๐๐๐.