Dias assim
Días dificeis de dor
De familias separadas
De adeus e de temor
Días incertos, sombríos
De amigos enlutados
Correntezas de um río
Días simplesmente días
Sem motivo a celebrar
Vivendo a nostalgia
Días assim tao dificeis
Valorizar esta vivo
Crer nos sonhos impossiveis
Orar e ser persuasivo!!!