Rotina
Acordei, acordei, acordei, acordei
Levantei, levantei, levantei, levantei
Andei, andei, andei, andei
Cansei, cansei, cansei, cansei
Sentei, sentei, sentei, sentei
Deitei, deitei, deitei, deitei
Dormi, dormi, dormi, dormi
Sonhei, sonhei, sonhei, sonhei
Acordei...