FRUTOS DO CASAMENTO
podem nos erguer ou nos afundar;
podem nos abençoar ou nos amaldiçoar;
podem nos trazer paz ou podem nos trazer angustias;
podem nos salvar ou nos destruir.
CASAMENTO PODE SER COM AMOR;
CASAMENTO PODE SER SEM AMOR.
CASAMENTO TEM QUE SER COM AMOR.