Mòn ki sen
Yon sèl mo
Pa ka dekri w
Yon sèl kilti
Pa ka dekri w
Yon sèl ekspresyon
Pa ka dekri w
Ou menm ki rayi enjistis
Ki goumen ak sa ki pa korèk
Yon bèl egzanp
Lafwa ou genyen anseye m anpil
Pyonye nan plizyè sans
Yon bon pitit
Yon bon sè
Pa yon senp sè
Moun sa ki pa janm bay vag
"Pa janm bay vag"
Se sa mwen vle tou
Ou menm ki toujou la
Se yon pati nan mwen
Se pa ti renmen mwen renmen w