SOMOS O QUE SOMOS

A nós poetas,

Biriteiros,

Músicos.

Amantes da noite,

Do dia,

Do mundo inteiro,

Só nos resta a festa,

A farra,

A embriaguez;

A certeza de que somos sós,

Vivemos sós

E morreremos sós,

Pois ninguém nos aceita

Do jeito que somos.

Somos felizes,

Alegres e tristes.

Mas somos o que somos.

Nascemos assim

E morreremos assim!