SILENT CONFESSIONS (POEM)
SILENT CONFESSIONS (POEM)
I would fly over the sea, on the wings of an angel,
I am a sinner fisherman
In fact, it was a dream and still sleeping when walking
Listening to the whispers of the siren song
Each of my secrets, mysteries, they are rare gravitational waves
Arriving at the pier, on a small boat, travelling forever
Whirlwind of fears, unbelievable comprehensions, sins of my life,
Only reflections
Sure, strange depression, isolation, what are the essences
Oceans, abundant waters, source of rivers, its narrow veins
…flooded hearts … suffered hearts…
None of my churches, the nudes, can be purged, by any way
Dropping my feelings to the sea foams,
My ghosts
Eruptions, unconscious tsunamis, heads cut
Indeed, the confessions can be confessed,
Consequences of my agonies
Hoping to, of my growth, for pure love, at all side of me,
Into my darkness, into my lightness
By searching the source of destiny, in solid ground
To find the seed of Peace
Once that, a prayer to my unknown God
And of course, back to the pier,
Boarding in the waves of silent confessions
End
10 de Junho de 2016
Antonio Domingos
TRADUÇÃO PARA PORTUGUES
Confissões Silenciosas (POEMA)
Eu voara sobre o mar, nas asas de um anjo
Sou um pescador pecador
Na verdade , era sonho e ainda dormia quando caminhava
Ouvindo sussurros do canto de sereia
Cada um dos meus segredos , mistérios, são raras ondas gravitacionais...
Chegando ao cais, em pequeno barco , viajando para sempre
Turbilhão de medos, compreensões incompreendidas , sofrimentos de minha vida, somente reflexões
Clara , depressão estranha , isolamento, o que são as essências... Oceanos , águas abundantes, fonte de rios, suas veias estreitas ... corações inundados ... corações sofridos
Nenhuma de minhas igrejas, os nus , pode ser purgado
de qualquer forma
Largando meus sentimentos nas espumas do mar ,
... meus fantasmas
Erupções , tsunamis inconscientes , cabeças cortadas
Na verdade, as confissões podem ser confessadas...
Conseqüências de minhas agonias
Na esperança , do meu crescimento , por puro amor ,
em todos os lados de mim ...
Em minha escuridão , na minha leveza
Busacndo a fonte do destino, em terra firme
Para encontrar a semente da Paz
Uma vez sequer , uma oração ao meu Deus desconhecido
E, é claro , de volta ao cais,
Embarcar nas ondas de confissões silenciosas
Fim
Antonio Domingos