Doar
Doar,
Doar é a melhor das ações,
Doar faz bem,
Doar luz aos corações,
Doar paz
Doar presença,
Doar ouvidos,
Doar toque,
Doar atenção,
Doar calor,
Doar é amar,
Doar é entrega,
Doar paciência,
Doar sentimento,
Doar razão,
Doar emoção,
Doar disponibilidade,
Doar sonho,
Doar firmeza,
Doar beleza,
Doar clareza,
Doar desejo do melhor,
Doar é sublime,
Doar é divino,
Doar é humano,
Doar é elo,
Doar é belo,
Doar é união,
Doar é comunhão,
Doar carinho,
Doar gratidão,
Doar é conforto,
Doar é oração,
Doar é palavra,
Doar é olhar,
Doar é receber,
Doar é crer,
Doar é esperança,
Doar é ser adulto,
Doar é ser criança,
Doar um bom dia,
Doar alegria,
Doar é fé,
Doar impulsiona,
Doar apaixona,
Doar é amor,
Doar é viver !!!