We have changed
We can't deny,
we have changed,
we have suffered
a transformation.
You're no more
who you used to be,
and now, I can see what
I couldn't see before.
We have changed,
we have seen so much,
we have learned,
we have changed.
And this truth
has scared me.
We have changed,
we don't know
who we'll be tomorrow.