Bolero matinal
ᗷOᒪᗴᖇO ᗰᗩTIᑎᗩᒪ.
ᑌᗰ ᑕOᗰᗷIᑎᗩᗪO
ᑌᗰ ᗩTO IᗰOᗴᑕᗩᐯᗴᒪ
ᑌᗰᗩ ᖴOᖇᗰᗩ ᗪᗴ ᔕᗴᖇ ᒪOᑌᑕO
ᑎᑌᗰ ᗰᑌᑎᗪO ᑕᑌᖇᐯᗩᗪO
ᗩO ᗩᑕᗩᗷᗩᗪO
ᗩO ᗰOᖇᑎO
ᑫᑌᗴᗰ ᑭᗩᔕᔕOᑌ ᑭOᖇ ᗴᒪᗩ ᗴ ᑎᗩO ᗩ ᐯIᑌ
ᑭᗴᖇᗪᗴᑌ TOᗪᗩ ᑭOᗴᔕIᗩ
ᑫᑌᗴ ᒍᗩ ᗴ᙭IᔕTIᑌ
ᑎᗩO ᑭᗴᖇᑕᗴᗷᗴᑌ ᗩᔕ ᖴᒪOᖇᗴᔕ ᑫᑌᗴ ᗷᖇOTᗩᗰ
ᗩ ᑕᗩᗪᗩ ᗩᗰO ᐯOᑕᗴ
ᗩI ᗪᗴ ᗰIᗰ
ᑫᑌᗴ ᑎᗩO ᑭᗴᖇᑕᗴᗷᗴᔕᔕᗴ
O ᑫᑌᗴ O ᐯᗴᑎTO
ᑫᑌᗩᑎᗪO ᑭᗩᔕᔕᗩ ᑭOᖇ TI
ᗴ ᑕᗩᑭᗩᘔ ᗪᗴ ᖴᗩᘔᗴᖇ
ᔕᗴ ᕼIᒍᗴ
ᑎO ᗰᗴᑌ ᖇOᔕTO
ᗴᔕTᗩᗰᑭᗩ ᑌᗰ ᑭOᑌᑕO ᗪᗴ ᑭᗩᘔ ᑎO ᑕᗩOᔕ
ᗴ ᑭOᖇ Tᑌᗩ ᑕᗩᑌᔕᗩ
ᔕᗴ ᑎO ᗰᗴᑌ ᖇOᔕTO
OᑌTᖇᗩᔕ ᐯᗴᘔᗴᔕ ᗰIᖇᗩᗰ
ᗩTᖇIᔕTᗴᘔᗩ ᗪᗴᔕᑭIᗪᗩ
ᗪᗴᑭOIᔕ ᗪᗩ ᗩᘜOᑎIᗩ
ᗴ ᗴᔕTᗩ ᗪᑌᔕTᗩᑎᑕIᗩ
ᗪO ᗰᗴᑌ ᑕᗩᒪᑕᗩᒪᑕᗩᑎᕼᗩᖇ
ᗴᑎTᖇᗴ O ᑕᕼᗩO
ᗴ ᗩ ᖴᖇᑌTᗩ ᗪO ᑭᗴ
ᗴᔕTᗴ ᑎᗩO ᗩᒪᑕᗩᑎᑕᗩᖇ
ᗰᗩIᔕ ᗴ ᗰᗩIᔕ ᐯIᗪᗩ
ᑕOᗰ ᐯOᑕᗴ