Leve

Talvez...

Mas só talvez a dor me pegue.

Talvez renegue o que te oferto.

O último grito da lágrima ferve...

Leve-me...Leve alma.

Morte ou vida nada me agregue

Leve...

Estou leve.

Tempestade Delback

22/10/2016