Negra, preta ê mi.
Negra, preta ê mi.
Alma africana, tchon de terra, midje na plon , cuscus na binde.
Lua de stória, mar de sangue na nhas veia.
Negra, preta ê mi.
Ka ê pa cor de pele má pa alma du continente … nha kaza!
Negra, preta ê mi.
Kabel na dança de bô cintura kê d’meu
Enrolod na terra kfcá knha umbigo
Negra, preta ê mi.
Barulhe d’kriança, brincadêra de madêra e pône de sarapilhêra
Negra, preta ê mi.
Cêu tem nha alma tê dia de sê partida.
Trançôd na suôr de kem mas um ta má…preta, negra, carapinha, suja ê mim!