RIMAS E RUMOS
PESCANDO EM POEMAS AS RIMAS QUE ALIMENTAM OS RUMOS
UNS de meus pensantes preferidos, teimosos sobreviveram o que SOU
ALGUNS de meus pensantes aderidos, tinhosos proscreveram o que MEDROU
TANTOS de meus pensantes contidos. vigorosos mantiveram o que RESTOU
VÁRIOS de meus pensantes restringidos, pecaminosos quiseram o que VOOU
DIVERSOS de meus pensantes extinguidos, insidiosos acuaram o que MANDOU
MUITOS de meus pensantes emergidos, audaciosos conceberam o que FINDOU
MILHÕES de meus pensantes destemidos, tortuosos elegeram o que MUDOU
PENSANDO EM POEMAS DE RUMOS QUE ALIMENTES AS RIMAS