BET ALL MY SHEETS

BET ALL MY SHEETS

BELIEVED IN A DREAM

THOUGHT ON HAPPINESS

BAQUE TOOK A VERY LARGE

Costs - BELIEVE ME

SPOKE OF MY Secrets

ACCEPTED THEIR CONDITIONS FOR A LONG TIME

Some cropped FRUITS

MAS began to realize

SOMETHING affected the

I decided TALK

THE ETERNAL BLISS Promises

Suddenly I WAS NOTHING IN THE LOOKING

MY DREAMS faded away

MY WORLD WAS DEVASSADO

WHERE BELIEVED Collapsed

MY CASTLE WAS THE FLOOR

It took ONE and detonated STORM

TODAY I AM ALMOST ANYTHING THAT WAS

THERE LIFE IN A Reves

ALL THE TIME IMAGINED

UM took Sumico

NOT SEE ME

I HAVE TO QATAR The left THAT FROM ME

Sera Sera EVEN WILL STILL HAVE A CHANCE

OF LIVING AND REVIVE

TO GET THE ZERO

I can STILL WILL

PLANTING A TREE

PAINT AND FRAMEWORK

AND BUILD MY WORLD STILL FROM UTOPIA

edsonOramos
Enviado por edsonOramos em 19/11/2014
Código do texto: T5040963
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2014. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.