Ensaboo
Ensaboo e sinto nojo
Nojo é morte da graça de ter tido um dia
Olhar cúmplice
Ensaboo
Bato na pedra, porque madeira é pouco
Para o lixo que restou
Isolo,
Ensaboo, ensaboo, ensaboo
E nada da nódoa sair para que eu possa pisar
Em solo firme
Peço a mim mesma que me afirme
Na arte de ensaboar